Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Обзор 74/24.10.2001
постоянен линк - index74.htm
получили обзора 679 абоната
Windows на български!!! Един руснак много ми се чуди как си нямаме български Windows, как да му обясниш на човека, че сме незначителни за локализация, но сме значителни за продажби и легализация. Ядрото на Win98 е вече почти преведено на български от един човек, не за 10 години без никакъв бюджет за превод, можете да го изтеглите и да го ползвате абсолютно безплатно, ако не ви харесва да гледате български надписи можете да деинсталирате всичко. Каквото и да се каже няма да е достатъчно. Теглете, пробвайте, кажете на всички които познавате, сложете линкове по страниците си.
Програмата е готова и публикувана в интернет, критиците и критикарите могат свободно да я изтеглят и да се аргументират. Заглавието - "Хората са богатството на България" не е достатъчно, но е едно чудесно начало.
"Cult.bg - сървър за изкуство и култура." Сървър в случая означава, новини и анонси на културните събития в България, възможност за получаване на e-mail и възможност за безплатно хостване на вашия сайт. Обновяването е ежедневно, така че няма да пропуснете концерта, представлението или филма, които сте си харесали.
"Ние сме група ентусиасти решили да създадем този сайт за "маниаците на две колела", за хора чийто страсти са свързани с високите скорости, за тези които са се отдали на "лудата" страст МОТОРИТЕ." МотоЗонаБг
"За приятелите и щастливото безвремие. Посвещавам този сайт на всички мои приятели от тийнейджърските години" Този сайт много образно ни показва, че Интернет не само създава от хората приятели, но и че приятелите създават Интернет.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама


Copyright © 1999 - 2001 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди