Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
Я си няма спонсор ;-(
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Районна здравноосигурителна каса - Враца има собствена интернет страница, предполагам, че е въпрос на време хората от Враца да попълват не до там понятните формуляри направо по интернет. За съжаление националната каса все още не е намерила средства и време да повтори положителния опит.
CD Now България е една мека за меломаните тук може да си поръчате оригинални компакт дискове, касети и плочи. Комисионната е 10%, като срещу това получавате възможност да пазарувате без наличие на кредитна карта.
Ошинкан доджо - група млади хора са се постарали да ни предоставят изчерпателна информация, за спорта, философията, културата наречена Айкидо.
Български винени страници - едно добре оформено място за запознаване с всичко що касае тази благородна напитка. История, производители, законодателство, изложби, сортове и още, и още. Жалко, че не можем да си налеем направо от монитора.
Знаем ли всичко за секса - това са съвети към тинейджърите и не само за тях разбира се. Например: "Всъщност ако правите секс, ако използвате собственото си тяло за експериментиране, ще научите далеч по-малко, отколкото си мислите." или "За да разберете какво е сексът, прочетете книги по въпроса". 
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди