Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
Я си няма спонсор ;-(
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Приятно ми е да ви представя една интересна лична страница. Интересна личност - интересна страница. Феновете на различните браузери ще видят различни неща, а за умните хора, които вече живеят зад граница и отдавна не са чували българска реч има специална изненада :-)) 
Началниците в полицията на регион Монтана са наясно, че да си полицай не означава само да откараш дежурството и да взимаш заплата. Нужно е и да кажеш, какво се е случило на това дежурство, за да могат хората да знаят и да съдействат.
Драматичен театър "Иван Радоев" - запознайте се с историята, настоящето, програмата на представленията и ако сте далеч от Плевен поканете ги в града си не вярвам да откажат.
Един благороден проект за подпомагане на деца - Черно слънце. Можете да разгледате детските произведения, пък ако нещо ви хареса или просто искате да помогнете - купете. Изложените произведения се продават и спечелените пари ще бъдат внесени в лични сметки на децата в Банка ДСК.
За не само мое съжаление банерния обмен GB на дир.бг се закрива. Всички знаете, че поне 30% от посещенията ви са били предизвикани от някой интересен банер или бутон. По този начин сте посетили български места, които не сте и мислели, че съществуват. Първите 100 най-посещавани страници в България събират около 1000000 посещения на месец, с изчезването на GB тази не дотам впечатляваща цифра ще намалее още повече.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди