Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
В края на хилядолетието Я празнува своеобразен рожден ден - 30 обзор (182 дена). За този сравнително кратък период получи почти 10 000 уникални посещения от близо 50 страни по целия свят, виртуалните познанства, които са станали с помощта на Я разбира се са значително повече. Абонатите на Я се увеличават с всеки обзор, а недоволните и отписалите се се броят на пръсти. Пожелавам на всички посетители и абонати, наистина щастливи и весели празници, а през новата година, век, хилядолетие здраве и успехи за всички ;-)))


Безплатен софтуер с обяснения на български и задължително проверен има само при LeoSoft, сега с нов интересен дизайн с който да посрещне хилядите си почитатели.
Интересувате се от новините в компютърния свят VladiSoft, всяка седмица най-свежите новини, цени... обяви.
В Мошеник.бг можете да си излеете мъката или да прочетете за страданията на другите. Например защо служителите в пощите четат само ръкописния текст. 
Техно-бг е сайт за електронната музика и всичко около нея, разбира се с много МР3 и най-свежите новини. Не забравяйте, че това е официален сайт на IRC канала #Techno (UniBG).
И накрая, да си спомним, защо годината е 2000, защо е коледа, защо историята е останала. Една книга е съхранила всичко това за нас - Библията.


Бих искал да кажа няколко думи и за това, какво не намерих в българския интернет:
- сървър за изпращане на различни обзори в който да може да се абонирате не само за Я, но и за обзори на спортните, политическите, музикалните събития;
- справедлива и бърза банерна система, вече е ясно, че в yahoo и altavista количеството български страници е доста ограничено, българските страници предлагат достатъчно интересни неща за българина, една справедлива банерна система би увеличила чувствително посещаемостта в българския интернет.
- държавната политика, четох наскоро изказването на руснак емигрант в САЩ: "...тук държавната политика е такава, че например един директор на фирма ползва задължително по час-два на ден интернет дори само за това да не кажат подчинените му, че е изостанал..."
За държавната политика не са нужни пари, трябва желание каква е цената например на един конкурс за сайт с един компютър за награда. Нужно ли е да се обяснява например, че документите изпратени по електронна поща са готови за редакция и попълване, а по обикновената не.
Нова година - нов късмет!
Бъдете здрави ;-)))
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди