Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Извинявайте за закъснението, бях зает с www.bkltd.com/vilcomp/ след мъчителното освобождаване от митница (две години - 1999 и 2000) сега вече са в продажба. Търсим дистрибутори.


Конституцията на България - едва ли някой от нас се е помъчил да чете този текст, а там има интересни неща например Чл. 39. (1) Bceku uмa npaвo дa uзpaзявa мнeнue u дa гo paзnpocтpaнявa чpeз cлoвo - nucмeнo uлu ycтнo, чpeз звyk, uзoбpaжeнue uлu no дpyг нaчuн.
GE България радостно е, че такива мултинационални компании вече обръщат внимание и на малка България. Надявам се екипа направил този чудесен сайт да е български.
Една интересна фото-галерия обхващаща различни тематики от абстрактното през музикалните концерти до "мокра" фланелка. Това е едно от малкото места по българския интернет, където фотографиите са на автора. 
Желанието за здраве и дълголетие е неотменно за всеки от нас, продуктите от Хербалайв магазин ни предлагат точно това. Можете да прочетете и как първия месец основателя е направил $23 000 от багажника на автомобила си, а сегашния оборот е над $2 000 000 000.
Крайния срок на конкурса Български сайт 99 на авс дизайн е 10.02.2000 побързайте да изпратите адреса на вашето творение ще има награди да се надяваме и поръчки ;-))
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди