Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Един нов новинарски сайт с новини от света, България, компютрите, изкуството... News.plus.bg е още едно доказателство, че мрежата има възможност да изпревари по изчерпателност и актуалност останалите медии (поне в България е така).
На Сетком.бг можете да се запознаете с актуални новини в областта на хардуера и софтуера, да свалите нужен драйвер или игра. Сайта се обновява непрекъснато и се поддържа от професионалисти.
Всичко за агробизнеса в България е страница поставяща си за задача да подпомогне тази дейност. Въпреки, че сме доста далеч от представата наред с трактора да има и компютър, началото е поставено, ще има и резултати.
Сайт за улеснение на левичарите в България. Аз никога досега не бях се замислял по този въпрос, нужно ли е нещо специално за тези хора? В детството учителката се караше на съученика ми, че пише с лява ръка. Сега може и да не е така, но определено левичарите се чувстват по-комфортно ползвайки стоки произведени за тях. 
Здравейте! Това е първата ми страница... Обикновено след такива думи следват биография и снимки на собственика. В този сайт има нещо доста по-полезно справочник на висшите учебни заведения в Германия и Австрия.  Разгледайте го, кандидатствайте и приятно учене, след това си помислете дали да се върнете ;-)))
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди