Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Оцеляване в системата на правосъдието - писано е за Русия, но не си мислете, че не става за нас. Уйндоуса, който ползвате в къщи може да ви коства до 3 години затвор и глоба от 1000 до 3000 лева. Купете си НК и чакайте да дойдат, може и да закъснеят, но няма да пропуснат. В държава където министър се хвали, че има над 160000 нови данъкоплатци и свободно се продават фалшиви касови бележки и фактури по едно и също време са възможни много неща.
Консулт.бг е страница изключително полезна за хората решили да се занимават с бизнес или счетоводство. Проверете, преди да платите поредната вноска към държавния апарат дали нещо не са качили мизата или не е променена нужната декларация.
Емигрирай сам. "България е една много красива страна. Тя е Нашата страна. И  все пак ако нещо случайно не ви харесва тук, може би сте решили  да отидете другаде." Това, като че е най-правилния начин да решите проблема с правосъдието и налозите.
Една нова българска търсачка. Казват, че първото нещо което пишат хората в прозорчето е собственото им име, аз написах Ya и  бях приятно изненадан.
Пак заваля сняг, и хората си пийват червено винце, но с носталгия по лятото и студената биричка и морето. За да не ви свари неподготвени прочетете всичко за бирата в България и гответе запасите, че току виж синоптиците ни пуснали едно лято изневиделица.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди