Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Случвало ли ви се е да подлагате на съмнение разните мъдрости на политиците, че така било Там и ние непременно трябва да направим същото? Група българи които са Там имат желание да ни разкажат вярно ли е, че и последната сергия Там е с касов апарат. БГнюз е страница направена от българи живеещи в Канада и е полезна за тези, които все още не са там.
Кой е най-нарушавания закон в България? Закона за движение по пътищата. Вярно, че има и някои знаци сложени, като че специално да ги наруши човек (те са за бюджета на полицията), но това си е закон на Републиката писан от народните любимци. Четете, запомняйте и спазвайте разбира се.
Какви документи са нужни за емиграция в Канада, като независим емигрант. Това е едно подробно упътване за желаещите да емигрират в Канада, можете да изтеглите необходимите документи, както и да узнаете за таксите, които трябва да платите (ако беше без такси нямаше да има преброяване след година).
"itsITe ви пожелава добро настроение" с тези думи започва една страница събрала много и интересни препратки, текстове и снимки. Как да откажете цигарите, ако ви стиска или защо мъжете предпочитат бирата повече от жените...
Най-големия сайт за музика в България (според авторите) mp3.dir.bg е събрал огромно количество музикални изпълнения с редовно обновяване и поддръжка, и възможност да получавате новините за сайта по електронната поща.


След няколко приятелски съвета и изпратения линк от  Тина сложих търсачка в архива на Я, ще се радвам да получа мнения за работата и ya@bkltd.com
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди