Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Каква е цената на рекламата в различните медии. В сайта рекламни тарифи е представена информация за цените на рекламата в телевизия, печатни издания... и интернет. Радостно е, че вече се създава пазар на рекламата в интернет засега от големите играчи, но скоро и по-малко посещаваните проекти ще намерят своето място.
Щом сте в интернет знаете, че голяма част от сървърите са с инсталиран Линукс. При цените на уйндоус и все по човешкия вид на Линукс дистрибутивите тази операционна среда ще се среща все по-често и по персоналните ни компютри. Линукс обществото от Казанлък ни предлага горещи новини за българските проекти в тази област.
След, като сте видели цените на рекламата и имате известни познания за Линукс, време е да започнете и собствен уеб проект. Измислете идеята, представете си вида му и просто го направете. Нужни са ви няколко безсънни нощи и доста четене по виртуалните учебници. WWW за вас е един от българските учебници по НТМL.
Неофициалната страница на Стефан Вълдобрев, ще ви помогне да узнаете повече за любимия ви изпълнител, музикант, поет, актьор. 
В края на напрегната седмица е време и за активната почивка. Клуб Индиго ви предлага да се срещнете с известни дисководещи и да участвате в купона сред познати и непознати. И не казвайте на никого: "С непознати не се запознавам" може да съжалявате ;-))
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди