Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Спечели $100!!!
"Ние помагаме на МАРИНА и ТЕДИ! А Вие?" Държавата не може да помогне на тези деца, биха могли само малкото останали добри хора с пари. Държавата обаче ще ги накаже с 25%, откъде накъде те сами ще решават за какво да харчат парите си, а заплати, столове, сгради, джипове, самолети за чиновниците и политиците!?
Още една възможност да намерите или предложите работа Център за работа "BBAN", услугата е безплатна. Посочени са полезни адреси, възможно е и абониране по мейла за безплатен седмичник.
"Културен форум е гражданска организация с идеална цел, посветена на подобряване на обществената дискусия в България и отразяване на културните процеси използувайки Интернет." Да им пожелаем успех и по-благотворна среда за работа.
Българският киноложки портал. Ако се интересувате от тези домашни любимци там ще намерите богата информация по темата. Провежда се конкурс за името на талисманчето на страницата. Сина ми казва, че е Бау-бау и дано спечели наградата. Много се надявам да не се казва Доги защото ще е смешно да почне да лае на руски - гав, гав.
"На тази страница ще намерите всичко" - дано не е истина, че тогава никой няма да чете Я. В страницата има голям обем от курсови и дипломни работи, протоколи и реферати, за улеснение на студентите разбира се за да имат повече време за любимия човек, нали е пролет ;-))
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди