Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Спечели $100!!!
Скъпи виртуални приятели, познати и непознати, желая ви весело изкарване на празниците с много настроение и радост. Радостната вест са узнали за първи път само преди 2000 години, историята можете да си припомните от сайта "Да се учим заедно от Библията".
Предполагам, че са много малко тези от нас, които са виждали компютърни програми с менюта на български. Одиго е софтуер позволяващ ви да общувате с други хора в мрежата, да видите хората, които посещават дадена страница в интернет и да си разменяте съобщения с тях. Съвместим е с ICQ.
"INFOMAN е единственото издание в България
за практическа информатика. В него ще намeрите задачи с решения от състезания, олимпиади и конкурси по информатика, както и друга полезна информация". Надявам се изданието да помогне на желаещите да си намерят реализация в престижни фирми и държави, там се ценят хората, които са решили задачите. 
Лека полека идват топлите дни заедно с жаждата за глътка кехлибарена течност ;-). Сайта на Хайнекен България ни предлага не само историята на фирмата и продукта, а и възможност да изпратите на ожаднелия приятел послание с бутилка, извинете в бутилка.
Ако вече сте се размечтали за лятото и морето време е да запазите апартамент в хотел “Астра” малък частен хотел в Приморско. Дано обстановката е такава и на живо и дано сме здрави до сезона.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди