Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Компютър за $100!!!
Специални поздрави на именниците по случай Гергьовден с пожелания за много здраве и добро настроение.
Наскоро четох, че единствения министър с не пострадал рейтинг е този на Министерство на околната среда и водите. Искам да ви уверя, че не са попитали нито един човек от Пирдоп и Златица. След като именно от това министерство премахнаха глобите и увеличиха допустимите норми за замърсяване, всяка нощ се радваме на специфичния вкус на екологичния въздух в района.
Едните казват ще има предсрочни избори, другите казват, че ще си изкарат мандата пък след това ще видим. Ясно е че ще имаме нов избирателен закон и че ще го приемат само половината. Вместо да го мъдрят много да вземат да гласуват Избирателния закон на Алеко Константинов.
С агнешкото за Гергьовден ще дойдат добре и няколко чашки хубаво вино. Можете да поръчате и да платите направо от компютъра избора е голям, дегустацията виртуална ;-)) Услугата се предлага от Вина.бг - Маркет.
Психологически тестове - "Добре дошли на страницата, чрез която ще узнаете повече за себе си и за това, което се намира под повърхността на съзнателното."
Чудесния празник едва ли ще мине без музика за маса. Ако ви харесва фолка посетете страницата Фолкмания, ще намерите изчерпателна информация по темата, новини, рекламни МР3.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди