Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Компютър за $100!!!
Посолството на Уругвай има страница на български. Можете да разберете основни неща за страната, политическата система, бизнеса и това, че вечното танго Кумпарсита е родено в Монтевидео - столицата на Уругвай.
Ако все още не сте ползвали ICQ или сега започвате да осъзнавате предимствата му, погледнете сайта ICQ - генерация. Ще разберете как да потърсите и да намерите нови виртуални приятели, да си пообщувате приятно или да свършите полезна работа по служба. ICQ 2000 вече е достъпен за теглене от сайта на Мирабилис.
Пушите ли? За вредата от пушенето е говорено много, разбира се когато падат толкова пари в този бизнес ще има и пушачи. Ако въпреки рекламите и зависимостта пожелаете да разберете какво причинявате на себе си и нещастните непушачи около вас погледнете ANTI-SMOKING ZONE.
"Казвам се Жюстин Томс - същество от женски пол, родено на 29.08.1971 г. в гр. София. ...Ще се радвам да узная мнението ви за писанията ми". Жюстин писанията ти са увлекателни и интересни ;-))
"Цар безспорно е явление, а защо не и феномен в българската софтуерна индустрия. ...Да тя е първата сериозна стъпка на България към света на РС игрите..." Автора на фен-сайта Цар с критичен поглед описва предимствата на играта.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди