Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Компютър за $100!!!
Днес 24.06.2000 Я чества първия си рожден ден ;-)).
Бих искал да благодаря за това успешно начало на спонсора СМС-С ЕООД (спонсорирането на интернет проект в България е бяла лястовица), на Техно-Линк за 100% -вия интернет, на Иван Кирянов за възможността да изпращам Я до над 500-те абоната, на LeoSoft, Гювеча, и на всички които поставиха линк към Я за да се посещава от около 80 човека на ден, на Иван Червениванов за идеята за дизайна на Я, на всички абонати които останаха верни на Я и не изтриват направо обзорите а ги четат ;-) и най-много на моята сладка половинка и мъничкия Кирил за търпението с което ме чакаха докато пусках поредния обзор.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Я!

"Глезотийки, щуротийки и разни други нещица... В този скромен сайт можете да откриете различни нещица - някои интересни и полезни, други не чак толкова. Считайте, че всякакви предложения, забележки или коментари са добре дошли." А по-точно много и различни неща свързани с интернет представени в приятна за гледане страница.
Не мислете, че здравно осигурителната реформа е досадна само на редовните граждани. След като накараха лекарите да се регистрират по търговския закон и т.н. е необходимо да попълнят един наръч с документи, НТИМ предоставя пълния пакет
Ако се интересувате от футбол вероятно ще посетите и страницата на ФК Ловеч, историята започва от 1921.
Дани-онлайн ни представя новините в областта на хардуера, програмите и най-новите игри и въпреки неприятните изпити които му предстоят ще обновява страницата на 4-5 дена.
Ще има и подаръци разбира се! "Здравейте и добре дошли на гости на уеб сайта на нашия магазин за подаръци "Делта2000". Ако се колебаете, ако не знаете какъв подарък да изберете, ако търсите нещо по -различно или желаете да купите изискан класически подарък заповядайте при нас."
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди