Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Компютър за $100!!!
Извинявайте за продължителната пауза, след юбилея имаше известна почивка. През почивката стана ясно, че звездите по хотелите понякога трябва да се делят на две :-(

Можете ли да свържете с нещо Президента г-н Петър Стоянов и г-н Бисеров? И двамата имаха доблестта да публикуват имотното си състояние в интернет. Без да разчитат на полу-секретни регистри с ограничен достъп, данните са на разположение на всеки любопитен или професионалист в разследванията. Надявам се примера да намери последователи, не само сред политиците, чиновниците и институциите също има какво да показват.
"Тук е рая за всички начинаещи и сериозни строители. Ако ще строиш къща или вила, тук ти е мястото. Ако ще правиш само ремонт, пак си тук. Никъде другаде няма да намериш безценни съвети и приятелска подкрепа. С моя помощ, ще си спестиш огромни суми и безкрай нерви." Башмайстора ще ви помогне ако сте планирали неприятен ремонт, ако не помогне ще ви развесели.
"Тази страница има една единствена цел - да Ви покаже в реално време гледки от всички точки на земното кълбо. Тук можете да "посетите" места, за които не сте и чували." Списък на камерите в интернет ще ви помогне да направите виртуалното си пътешествие по света още по-интересно.
По света има софтуер направен от много доброволци без да се срамуват от работата си те публикуват изходните сорсове и всеки може да подобри или поправи съответната програма. Тези първопроходци създават бисерите на един съвременен световен компютърен фолклор. Така се развиват операционните системи Линукс и BSD. В България тези хора имат страница и развиват свои съвместни проекти - OpenBG.
ФСБ 2000 - "отново след 10 години легендата ФСБ тръгва на турне ! Най-добрите и известни песни на групата от 1976 година до днес ще звучат в 9 български града."
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди