Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Компютър за $100!!!
Британското посолство в София има страница на български. Мисията на Великобритания в България съществува още от далечната 1879 година. В сайта има изчерпателна информация относно визовите и консулските въпроси, търговска информация и описание на програмите за подпомагане на Ноу Хау фонда.
Оказион.бг е мястото, където можете да предложите или да купите каквото си намислите. Сервиза е абсолютно безплатен. Можете да създадете собствен търг на различни принципи с наддаване или с намаляване на цената. Отговорността при сделките е на участващите в тях, а голямата популярност на сайта означава, че ще постигнете най-справедливата цена (освен, ако не търсите "стратегически" приватизатор).
BGopen има амбицията да стане портал редактиран и администриран от посетителите му. Автоматичните търсещи машини имат своите недостатъци, а в България страниците се увеличават с всеки изминал ден. Редакторите на съответните рубрики не се поощряват засега. Наредих се сред доброволците, но явно одобрението не е автоматично ;-(
"Здравейте, пред вас стои първи брой на online списанието за Астрономия и техника AstroMagazin. Надяваме се, че с това списание ще заинтригуваме не само любителите aстрономи, но и всички почитатели на науката."
"- Мили деца, това не са картинки от любимите ви детски книжки, а вкусни лакомства." Двете Фукли могат да изваят за вас не просто торта, а сладка скулптура на Вашето прекрасно настроение в празничния ден.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди