Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Компютър за $100!!!
Преди години наш политик се изказа: "...най-лесно е да управляваш лошо. По-трудното е така да управляваш, че народа да живее по-добре." В Бюрото по труда Марица Пловдив вероятно знаят как живеят хората. В сайта им е представена информация за свободните работни места, възможност за желаещите безработни да потърсят работа и списък на лицензираните посреднически фирми за работа в чужбина. 
"Добре дошли в новия български сайт, поставил си амбициозната задача да следи последните новости в хардуера за всички Вас, които искате да бъдете на гребена на технологичната вълна и да бъде полезен на хардуерните ентусиасти, които искат да изстискат максималното от своите машини." ХардуерЗонаБГ
"О. Р. А. К. е водеща българска фирма за правни консултации, специализирана в предоставянето на комплексни правни и данъчни услуги на български и чуждестранни корпоративни клиенти." Ако сте забравили да попълните данъчна декларация или детето ви има повечко имоти по-добре попитайте тези които знаят.
Едва ли всеки разбира какво е усещането, след часовете прекарани около такъмите, да се събудиш преди изгрев и да хвърлиш въдицата някъде накрай света далеч от суетнята. За неуспялите да избягат тази седмица - Риболов. Разгледайте, прочетете, купете стръв или нова макара и на слука (не забравяйте фотоапарата за да влезнете в галериите на СЛАВАТА).
Всичко смешно е тук. "Добре дошли под сянката на моето дърво! Разположете се удобно и релаксирайте. Ако ви харесат "плодовете", откъснете си." Ще намерите - бисери, вицове, закони на Мърфи и всякакви други неща за отмора.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди