Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.
СМС-С - официален спонсор на Я
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
След поредния интернет семинар организиран от АВС дизайн една тъжна и една радостна новина - тъжната в БГнет има само около 9000 сайта, радостната - научихме за първия по мащабно финансиране интернет проект с обем стотици хиляди долари. Предполагам, че това е повратен момент в кратката история на интернета в България.
Обзор 62/16.10.2000
постоянен линк - index63.htm
Рамблер.бг - комплексна безплатна услуга финансирана от Русия и Германия специално за българското интернет пространство. Съдържа търсеща машина, безплатен брояч с подробна статистика и рейтинг на базата на посещенията.
Паспорт.бг администрацията има явни затруднения в процеса с издаването на нови документи за самоличност, опашки май съществуват навсякъде. Във Варна е възможно да подадете данните си он-лайн, скоро услугата ще се предлага и в други градове.
Булброкърс е финансова къща решила по свой начин да привлече участници в завладяващия свят на търговията с акции. На всеки участник се предоставя виртуален капитал 10000 лева, оперирайте с него през месеца, ако получите печалба и сте в призовата тройка можете да получите реално спечелената печалба. 
"Добре дошли в Абонаменти.сом! За първи път от България ще можете да направите своя абонамент изцяло през интернет не само за България но и за цял свят за всички български и най-популярните чужди издания."
"Всички хора се раждат равни по достойнство и права... Центърът за подпомагане на хора, преживели изтезание - АСЕТ е българска неправителствена организация, създадена в края на 1995 г. Основната й цел е преустановяване на практиката на подлагане и злоупотреба с изтезанието."
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
СМС-С - спонсора на Я
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.

Copyright © 1999 - 2000 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди