Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Честита първа разходка в парка.
Честито първо огряло и стоплящо слънце.
Честито приключване на отоплителния сезон.
Честити ви избори...

Обзор 70/06.04.2001
постоянен линк - index70.htm
получили обзора 707 абоната
"...Изборите.сом e олицетворение на разбирането ни за отвореност на системите за достъп до информация и възможността на медиите и гражданите да участват пряко в подготовката и реализацията на свещенното изборно право на всеки гражданин...."
MyBG.net нов портал с ново настроение има всичко, което се утвърди като стандарт - поща, лична настройкоа на цветове и рубрики, възможност за лична страница и още много изненади. Успех и много посетители.
Ако сте платили доста данъци или не ви харесва как ги харчат, това място е за вас. "Този сайт Ви дава пълна информация относно начините за регистрация на офшорни компании и офшорни тръстове, откриването на офшорни банкови сметки, на дебитни и кредитни карти..."
Пролетта дойде и смяната на гардероба с нея, харесайте си нещо от Българският моден портал. Сайта ни предлага не само женска, но и мъжка мода, облекла, аксесоари, козметика, възможност за фирмите производителки да представят продукцията си и най-новите тенденции по световните ревюта.
SMS е удобно, евтино и бързо средство за комуникация. Сайтовете предлагащи тази услуга вече не са малко и според мен се делят на такива с предварителна регистрация и без нея. Ако използвате sms-bg.com няма нужда да се регистрирате.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit

Far Plus


 
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.


Copyright © 1999 - 2001 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди