Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Боженци - приказка разказана от камък, цветя и история. Не се опитвайте да го търсите в българския интернет, в руските страници има доста повече. И как никой, който е видял това чудо не се реши да направи една страничка и да каже как се стига до там... А какви вкусотии в механите...
Обзор 71/01.05.2001
постоянен линк - index71.htm
получили обзора 715 абоната
НЗОК - "Основната цел на реформата в здравеопазването е да се осигури качествена медицинска помощ за населението." Не намерих място къде да се жалваме, но и това ще стане. Следващите 6 месеца можете да изберете друг лекар (ако намерите и попълните съответните формуляри).
Столична община, скромното ми субективно мнение е че управата в столицата е създала един виртуален еталон за представяне на структурата, историята и отчет за работата, която е свършена от общината.
Ако ви предстои, много страшния изпит пред КАТ, или сте решили да се проверите дали все още знаете значението на пътните знаци - Инструктор е мястото което ви е нужно.
Need.bg - още една българска търсачка с вече станалите задължителни безплатна поща и полезни бързи линкове. 
Да, скоро ще се наложи да се покажем малко по-разсъблечени, кой на плажа, кой до басеина или язовира. Някои се харесват, някои не, но една диета едва ли ще навреди (има и за отслабване има и за напълняване) - Диети.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit

Far Plus


 
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.


Copyright © 1999 - 2001 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди