Защо
Обзор
Архив
Награди
Я да видим ИНТЕРЕСНОТО
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd
Посвещавам този обзор на всички пострадали от нечовешкия акт в Америка.
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Обзор 73/14.09.2001
постоянен линк - index73.htm
получили обзора 739 абоната
"Този ден настъпи! Ще се радваме заедно да превърнем този сайт в българското IT средище в Интернет! Стремежът ни е той да стане популярна трибуна на IT-специалистите и IT-запалянковците, които говорят български." bgIT.net
"...Амбициозната задача на cnupka.com е да спре вниманието Ви с актуална и разнообразна информация събрана за Вас на едно място и организирана така, че да Ви бъде максимално полезна."
"Добре дошли на сайта "Иде ли?". Това е сайт, предназначен за българите по цял свят." Искате да заминете?! Първо прочетете споделеното от преживелите. Неприятностите винаги са по-популярни, пък и какво ли би накарало доволния и щастливия да сподели?
"Срещаме те с нещо уникално, малко познато, но съществуващо от векове в сърцето на Европа. Феноменът Нестинарство продължава да бъде загадка, с много неизвестни, но едно е сигурно - той може да развълнува всеки, докоснал се до него."
"Скалата става лош
Тъй като Triple H няма да може да се бие в WWF поне 5 месеца,Vince е предвидил по-скорошно завръщане на Скалата.Според слухове той ще се завърне сред публиката като лош и може би ще смени хватката си или ще я преименува на "The Scorpion King".Но това са само слухове." Кеч мания.
Искате ли да получавате редовно
"Я да видим ИНТЕРЕСНОТО"?
Напишете своя e-mail в текстовото поле и натиснете Submit

Far Plus


 
Ако някога сърфирайки попаднете на интересен сайт изпратете ми препратка, нека и други да го видят.
Вашата реклама
За по-бърз достъп: Техно-Линк Search.bg BK Ltd.


Copyright © 1999 - 2001 BK Ltd.
Защо
Обзор
Архив
Награди